Kilometerlånga köer efter olycka vid Tingstadstunneln

Det blev helt stopp i båda riktningar efter en olycka vid infarten till Tingstadstunneln på lördagen.
– Det är kilometerlånga köer vid platsen, säger Tomas Magnusson vid trafikledningscentralen.

ANNONS
|

Minst ett par fordon ska ha varit inblandade i olyckan som skedde kring 11-tiden på förmiddagen. Enligt uppgift till polis har en förare av en färdtjänstbuss larmat om att en lastbil kört på bussen och sedan kört från platsen. Senare uppgifter till polis ska ha gjort gällande att det var en personbil som smitit från olyckan.

Klart är att den ska ha skett i norrgående riktning vid infarten till tunneln. Samtidigt som det tog stopp i norrgående blev det även stopp åt andra hållet eftersom ambulans och bärgare behövde komma fram till olycksplatsen. I samband med det växte köerna kilometerlånga vid platsen.

ANNONS

Vid 13.10 hade trafiken släppts på åt båda håll igen.

– När trafiken kunde ledas om lättade det rejält, säger Tomas Magnusson vid trafikledningscentralen.

Enligt polisen finns inga uppgifter om att någon ska ha behövt uppsöka sjukhusvård i samband med olyckan. Händelsen rubriceras som smitning från trafikolycka.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS