Inbrott i villa – gärningsman på fri fot

En person bröt sig in i en villa i Lunden under måndagsmorgonen. När polisen anlände till platsen var gärningspersonen försvunnen. Händelsen utreds som stöld genom inbrott.

ANNONS

Inbrottslarmet i en bostad i Lunden gick igång runt 02:30, natten till måndag. När polisen kom fram till platsen hade man redan fått ett signalement på den misstänkte personen.

– Det är en man iklädd keps och som bär en väska, vi får in det via larmföretaget som ser det genom en kamera, säger Thomas Fuxborg, polisens presstalesperson.

På plats kunde polisen konstatera att en stege hade rests mot huset och att en balkongdörr var öppen. När man sedan sökte igenom huset befann sig ingen i bostaden.

– Det är lite smårörigt och man märker att någon har varit där men det är oklart vad som saknas, säger Thomas Fuxborg.

ANNONS

En anmälan om stöld genom inbrott har upprättats och ingen är i nuläget gripen.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS