Inbrott i Mölndal i natt – mörkklädda tjuvar stal glasspåsar

Polis fick samtal om ett tjutande butikslarm. När de åkte ut till platsen möttes de av en krossad ruta – och kunde konstatera att tjuvarnas byte var en påse fylld med glass.
– Det är lite udda, speciellt nu när det varit minusgrader, säger Anna Göransson, presstalesperson på polisen.

ANNONS
|

Det var vid halv tre i natt som inbrottslarmet gick i en butik på Bagerigatan i Mölndal. Polisen fick då telefonsamtal om det plötsliga tjutet, och begav sig ut till den misstänkta brottsplatsen.

– Man ser två mörkklädda gärningsmän med påsar försvinna från platsen, säger Anna Göransson.

Efter sig lämnade de misstänkta tjuvarna en trasig ruta, och en misstänkt brottsplats som undersöktes av polisen. Efter att ha utrett vad som saknas från butiken – landar man i att innehållet i de påsar som tjuvarna stulit bestått av glass.

– Man har tagit Ben & Jerry-glass. Sen kanske det inte är det som varit det primära, vi har ingen misstänkt just nu, men det är vad vi vet att man tillgripit, säger Anna Göransson.

ANNONS

Polisen har i nuläget inte lyckats spåra vare sig de misstänkta gärningsmännen, eller glassbytet de kom över. En anmälan om stöld genom inbrott är upprättad.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS