Halsbandsstöld på Hisingen

En man har blivit bestulen på ett halsband på Hjalmar Brantingsplatsen i Göteborg. Polisen söker nu efter den misstänkte rånaren.

ANNONS
|

Strax efter klockan åtta larmades polisen till Hjalmar Brantingsplatsen i Göteborg. Mannen uppger för polisen att en person sprungit fram till honom och slitit av honom halskedjan.

Polisen söker nu den misstänkte personen i närområdet.

– Han har ju fått ett bra försprång, kan man säga. Vi är där för att prata med offret i första hand, säger Stefan Gustafsson, polisens presstalesperson i region Väst.

Han menar också att det är en ovanlig tid på året för den typen av brott.

– Nej, det är inte så vanligt med halsbandsryckningar i december. Folk "annonserar" ju inte att de har dyra smycken på sig på samma sätt så det är sällsynt, säger Gustafsson.

ANNONS

Enligt polisen ska den misstänkte kommit fram och kramat den utsatte mannen, som därefter upptäckte att halsbandet och två ringar var borta.

Det hela rubriceras som grov stöld.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS