Grov misshandel vid Avenyn – knivskador på huvudet

En man påträffades vid Kungsportsplatsen med knivskador på huvudet, natten till måndagen. Polisen rubricerar händelsen som grov misshandel.

ANNONS
|

Det var vid 03.31 som polis och ambulans larmades till Kungsportsplatsen, där en man påträffades med skador på huvudet.

– Det var skador som uppenbarligen syntes av andra i omgivningen, och det gjorde att vi larmades dit, säger Stefan Gustafsson, polisens presstalesperson.

Skadorna tros vara knivskador, och mannen uppger att det ska vara en grupp personer som orsakat dem. I övrigt är han fåordig, enligt polisen.

Mannen är fåordig

Mannen uppger att händelsen ska ha inträffat utanför Pressbyrån vid Valand, mitt på Kungsportsavenyn.

– Han berättar att det är en grupp eller ett gäng som gett honom skadorna, sedan är det stopp. Mer än så är han inte intresserad av att prata.

ANNONS

Polisen upprättar en anmälan med rubriceringen grov misshandel, men har i nuläget ingen gripen. De har inga uppgifter om att mannen förts till sjukhus.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS