Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

Göteborgskusinerna ska bli TV-kändisar

Från privatjet och lyxhotell i Los Angeles till en bar i Spanien. Göteborgarna och radarparet Julia Franzén, 25, och Camilla Fogestedt, 23, tv-debuterar i det nya programmet Cirkus Magaluf.– Det är verkligen ingen skandalsåpa, utan bara massa humor, säger Julia Franzén.

Camilla Fogestedt och Julia Franzén, från Göteborg, pendlar vanligtvis mellan Los Angeles och Sverige. De är vana att bo på lyxhotell, flyga privatjet och äta dyra lyxmiddagar. Men i somras åkte de till Magaluf i Spanien för att spela in realityserien Cirkus Magaluf. I serien får tittarna följa killar och tjejer som jobbar på baren Grabbarna Grus.

– Camilla och jag älskar att kasta oss ut över stup, och det här var det största. Vi har haft inställningen att vi säger ja till allt, säger Julia Franzén.

Enligt Julia Franzén är dokusåpan inte som alla andra program.

– Det är mer som programmet Halv åtta hos mig. Ett program med massor med humor, säger hon med ett skratt.

Programmet spelades in i somras och Julia Franzén säger att hon är spänd inför premiären i början av mars. Hon berättar att hon i programmet inte har gjort något som hon ångrar. Tiden under inspelningen var väldigt intensiv, med mycket jobb och lite sömn.

– Känslorna var på max, vi har haft extremt roligt. Men jag kan känna lite ångest över grodorna som kom ur mig, säger hon med ett skratt.

Julia Franzen är van vid intensivt partyliv. Hon har festat med Hugh Hefner på Playboy Mansion och med Dan Blizerian. Hon berättar att hon tycker att Dan Blizerian är en ganska tyst person.

– Det är tjejerna som gör honom, han bara sitter där. Utan dem är han ingenting. Men så länge tjejerna är med på det så tycker jag inte att det är ett problem.

Och enligt henne är playboyfesterna allt annat än bara tjejer med stora bröst.

– Det är väldigt häftiga fester. Med mycket vanligt folk – man behöver inte se ut som en playboytjej för att få komma, säger hon.

Kusinen Camilla Fogestedt håller med om att inspelningen av programmet har varit väldigt intensiv, men rolig. Hon menar också att serien är annorlunda från andra program. Hon säger att Cirkus Magaluf är mer äkta, och att tittarna kastas in i deras liv och får lära känna deras personligheter.

– Det är som ett drömliv – som en fest hela dagen.

Hon säger också att livet i Magaluf jämfört med det vanliga glammiga har varit en stor kontrast.

– Men vi älskar den här typen av utmaningar. Jag är jättetaggad inför premiären, säger hon.

Vill du veta mer om hur GP arbetar med kvalitetsjournalistik? Läs våra etiska regler här.