Fyra till sjukhus efter olycka på riksväg 40

Två barn och två vuxna skadades och fick föras till sjukhus vid en singelolycka på riksväg 40 i Viared.

ANNONS
|

Larmet om olyckan kom klockan 11.03 på onsdagen. Polis, räddningstjänst och ambulans skickades till platsen. En personbil hade kört i diket på riksväg 40 i Viared utanför Borås.

– Tydligen har det regnat i Borås i dag, för man misstänker vattenplaning. Bilen hamnade i viltstängslet vid sidan av vägen, säger Peter Adlersson, presstalesperson vid polisen i Västra Götaland.

Olyckan inträffade i riktning mot Borås. Enligt polisen kunde alla fyra personer som färdades i bilen, två vuxna och två barn i 8-10-årsåldern, ta sig ut själva.

De hade dock ådragit sig skador.

– De hade fått sårskador och bröstsmärtor och är förda till sjukhus för vård, säger Peter Adlersson.

ANNONS

Då bilen låg en bit utanför vägen kunde man hålla riksväg 40 öppen under räddningsarbetet, men med begränsad framkomlighet.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS