Fyra misshandlade efter elsparkcykelolycka

Fyra personer blev i natt misshandlade, varav en grovt efter en elsparkcykelolycka på Avenyn. I nuläget är ingen gripen.
– Det är rätt rörigt vad som hänt men polisen har kontrollerat ett flertal personer i centrum efter händelsen, säger polisens presstalesperson Hans-Jörgen Ostler.

ANNONS
|

I natt vid 03.30-tiden larmades polisen till Kungsportsavenyn efter att fyra personer blivit misshandlade varav en grovt.

På något sätt ska en olycka med elsparkcykel utlöst händelsen.

– Vi har fått uppgifter om att tre eller fyra gärningsmän flytt från platsen. Polisen kontrollerade ett antal personer i centrala Göteborg efter händelsen men ingen är gripen, säger Hans-Jörgen Ostler, polisens presstalesperson i region Väst.

En man i 30-årsåldern ska ha blivit så illa misshandlad att den fick föras till sjukhus med ambulans. Hans skadeläge är oklart men de andra tre offren ska ha fått lindriga skador.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS