Frontalkrock vid Angereds kyrka

Under söndagseftermiddagen larmades polis, räddningstjänst och ambulans till en frontalkrock vid Angereds kyrka i Göteborg. En person fördes till sjukhus med ambulans i samband med olyckan.

ANNONS
|

Vid 15.23 larmades SOS Alarm om en bilolycka på Gråbovägen i närheten av Angereds kyrka. Det är två bilar som har frontalkrockat, enligt polisens initiala uppgifter.

– Vi är på plats med fyra enheter och ett ledningsfordon. Det är även tre ambulanser och polis på plats, säger larm- och ledningsoperatör hos Räddningstjänsten Storgöteborg.

Enligt SOS Alarm är det tre personer som varit involverad i olyckan.

– En person har förts till sjukhus med ambulans, säger larm-och ledningsoperatör hos SOS Alarm i Västra Götaland strax efter klockan 16.

Tidigare var väg 190, där olyckan skedde, helt avspärrad. Vid 16.45 meddelar räddningstjänsten att de lämnat olycksplatsen och att det är åter full framkomlighet.

ANNONS
comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS