Frontalkrock i Angered

Två personbilar har frontalkrockat i närheten av en rondell i Angered. Polis, ambulans och räddningstjänsten är på plats.
– De har spärrat av vägen och det kommer behövas bärgare till bilarna, säger Miranda Larsson på räddningstjänsten.

ANNONS
|

Larmet om att två bilar kört rätt in i varandra kom in till räddningstjänsten vid 16.43 under måndagseftermiddagen. Olyckan inträffade på Spadegatan i närheten av en rondell i Angered. Räddningstjänst är på plats med tre enheter, i sällskap av ambulans och polis.

Bägge bilar kommer att behöva bärgas.

– Jag vågar inte uttala mig om omfattningen, bilarna är uppenbarligen inte körbara, säger Miranda Larsson, larm- och ledningsoperatör på räddningstjänsten.

Polisen meddelar att vägen är helt avstängd och att det inte finns någon prognos för när den kommer att kunna öppnas upp igen. Inga allvarliga personskador har rapporterats.

ANNONS

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS