Fotgängare påkörd vid Heden – förd till sjukhus i ambulans

En fotgängare har blivit påkörd av en personbil i centrala Göteborg. Polis, räddningstjänst och ambulans larmades till platsen. Personen som blev påkörd har förts till sjukhus i ambulans, enligt SOS Alarm.

ANNONS
|

Klockan 20.43 larmades SOS om att en person blivit påkörd vid Heden i Göteborg. Knappt tio minuter senare var polis och ambulans, med stöd av räddningstjänst, på plats.

Där fick den påkörda fotgängaren hjälp av ambulanspersonal, som beslutade att föra personen till sjukhus. Vid 21.10 var den skadade på plats i ambulansen, som sen lämnade olycksplatsen.

Hur pass allvarliga skador det rör sig om är för närvarande oklart.

Polisens initiala bedömning är att fotgängaren kan ha gått ut i vägbanan utan att lägga märke till bilen som kom körande. Huruvida detta stämmer kommer dock utredas vidare, meddelar polisen på sin hemsida.

ANNONS
comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS