Efter en flerbilskrock i centrala Göteborg har en person förts till sjukhus med ambulans.
Efter en flerbilskrock i centrala Göteborg har en person förts till sjukhus med ambulans. Bild: Laura Vandelin

Flerbilskrock vid Tingstadstunneln – en förd till sjukhus

Flera bilar har hamnat i krock i norrgående riktning vid Tingstadstunneln. Långa köer orsakade svårigheter för räddningstjänst och ambulans.
– Det är väldigt mycket köer vilket gör att vi har svårt att komma fram, säger larm- och ledningsoperatör på Räddningstjänsten Storgöteborg.

ANNONS
|

Det var vid 18.53 larmet kom om en flerbilskrock i närheten av Tingstadstunneln i centrala Göteborg. Krocken ska ha skett i norrgående riktning strax efter mynningen till tunneln.

– Det är väldigt mycket bilköer vilket gör att vi har svårt att komma fram, säger larm- och ledningsoperatör på Räddningstjänsten Storgöteborg.

En person förd till sjukhus

35 minuter efter larmet kom in lyckades räddningstjänst och ambulans ta sig fram till platsen.

– Två bilar var involverade i olyckan, som stod vid sidan av vägen när vi kom fram. Vi har lämnat platsen och trafiken ska vara tillbaka till det normala, säger larm- och ledningsoperatör på Räddningstjänsten Storgöteborg.

ANNONS

Åtminstone en person ska ha skadats i krocken.

– En person är förd till sjukhus med ambulans, räddningstjänsten är kvar på plats med två enheter i nuläget, säger Ola Åström, larm- och ledningsoperatör vid SOS Alarm Västra Götaland.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS