Flera trafikolyckor på Hisingen

Under måndagseftermiddagen skedde flera trafikolyckor på Hisingen. Uppemot fem bilar krockade på Hisingsleden och kort därefter var det ytterligare en olycka i Lundby.

ANNONS
|

Larmet kom strax efter 16 på måndagseftermiddagen, då fem fordon krockat på Hisingsleden. Räddningstjänst, polis och ambulans var på plats.

I nuläget finns det ingen information om personskador. Olyckan påverkar trafiken mellan Ivarsbergsmotet och Bräckemotet.

Ytterligare en krock på Hisingen

Kort efter trafikolyckan på Hisingsleden krockade ytterligare två bilar i en rondell i Lundby. Polis, räddningstjänst och ambulans larmades även dit, men insatsen avvecklades en stund därefter. Olyckan orsakade inga personskador.

Strax innan 17 kan räddningstjänsten meddela att de lämnat båda olycksplatserna.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS