Flera personer i slagsmål på balkong – en person till sjukhus

Sent på måndagskvällen utspelade sig ett slagsmål med flera personer inblandade i Mölndal. En person fördes till sjukhus med allvarliga skador i ansiktet.
– För att man använt tillhygge och misshandlat personen illa utreds det som försök till dråp, säger polisens presstalesperson, Christer Fuxborg.

ANNONS
|

Det var strax efter 22:30 som polisen fick in ett larm om ett bråk på en balkong i Mölndal. När polisen anländer en stund senare har några av de inblandade flytt platsen. Polisen påträffar en person som har fått allvarliga skador och förs till sjukhus.

– Personen har fått rejält med stryk, det ser ut att vara trubbigt våld mot huvudet med någon form av tillhygge, säger Christer Fuxborg.

Bra utredningsläge

Enligt vittnen är det tre personer som utdelat slag men vem som gjort vad är ännu oklart. Någon status på skadeläget för den utsatte finns inte heller.

– Vi har ett ganska bra utredningsläge på grund av att vi har bra vittnen, säger Christer Fuxborg.

ANNONS

Ingen person är gripen men polisen kommer att jobba vidare med fallet under dagen.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS