Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Riktig journalistik gör skillnad.

Flera män i bråk i Majorna

Ett bråk ska ha inträffat i Kungsladugård i Göteborg. Enligt vittnen som larmat ska det ha rört sig om flera män som ska ha bråkat, men när patrullerna kom till platsen fanns där bara två män.
– Det här var individer som förmodligen inte vill tala med oss, säger Stefan Gustafsson, presstalesperson vid polisen i region Väst.

Strax innan klockan nio på tisdagskvällen larmas polisen till Kungsladugård i Majorna. Flera vittnen ska ha sett ett antal män bråka och det ska även finnas uppgifter om att något form av tillhygge ska ha använts i bråket.

– Det går fort i sådana situationer, och ett av vittnena upplevde att de uppfattade något sådant på platsen, säger Stefan Gustafsson, presstalesperson vid polisen i region Väst.

När polisen väl kom till platsen mötte man bara två män som ska ha varit involverade. Ingen av dem ska ha varit skadade men enligt polisen ska de ha varit påverkade av någonting.

– De andra måste ha lämnat platsen. Men jag får intrycket av att de män vi stött på inte är intresserade av att prata med oss i polisen, säger Stefan Gustafsson.

Vill du veta mer om hur GP arbetar med kvalitetsjournalistik? Läs våra etiska regler här.