Flera bilar inblandade i kökrock

Tre bilar är inblandade i en kökrock i på E6 vid Bäckebol. Två körfält var avstängda efter olyckan, men vägen är nu helt öppen igen. Det finns inga uppgifter om personskador.

ANNONS
|

Vid halv fyra-tiden inkom ett larm om en trafikolycka på E6 vid Bäckebol. Enligt räddningstjänsten är tre personbilar inblandade i olyckan, som ska ha orsakats av en kökrock.

– Det är lite kaos på platsen, men vi håller på att röja upp, säger Martin Olsson, larm- och ledningsoperatör vid räddningstjänsten.

Två körfält stängdes av förbi olyckan i södergående riktning. Men vid 16-tiden uppgav Martin Olsson att vägen var öppen igen.

– Vi har lämnat platsen. Trafiken flyter på, säger han.

Även polis och ambulans har larmats till platsen. Enligt uppgifter från SOS alarm ska ingen person varit i behov av att åka med ambulans. Det finns inga uppgifter om personskador.

ANNONS

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS