Flera bilar i brand i Mölndal

Tre bilar brann på en parkering vid Peppareds torg i Mölndal under natten. Polis och räddningstjänsten var på plats med flera enheter.
– De var övertända när vi kom fram, säger Jon Kennerwall vid räddningstjänsten Storgöteborg.

ANNONS
|

Larmet kom vid 02.12 natten till söndagen. Tre bilar som stod på parkering vid Peppareds torg i Mölndal hade då fattat eld.

– De brann ganska mycket i alla tre, de tre var övertända när vi kom fram, säger Ann-Christin Löfstrand, vakthavande befäl vid polisen region Väst.

Även räddningstjänsten var på plats med tre enheter och en ledningsbil.

– Det fanns en risk att det skulle sprida sig till intilliggande bilar, men det var de tre bilarna som brann, säger Jon Kennerwall vid räddningstjänsten Storgöteborg.

Räddningstjänsten var på plats med personal från två stationer under ungefär en timmes tid innan de kunde återvända till brandstationen.

ANNONS

Alla tre personbilar blev förstörda i branden. Polisen utreder händelsen som grov skadegörelse, men ingen person är gripen.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS