Försvunnen treåring hittad efter stor polisinsats

En treårig pojke försvann på Hisingen tillsammans med sin hund på söndagskvällen. En dryg timme efter försvinnandet återfanns pojken på en höjd.
– Det var ett fint samarbete mellan en helikopter och en hundförare, säger Martin Hallberg, vakthavande befäl vid polisen i region Väst.

ANNONS
|

Strax efter klockan sex på söndagskvällen fick polisen larm om en försvunnen treåring på Hisingen.

– Vi fick in larmet 18.06. Jag tror att han försvann vid halv sex-tiden ungefär, och då letade redan nära och kära för fullt, säger Martin Hallberg vid polisen.

Den treåriga pojken hade sin hund med sig vid försvinnandet. Polisen inledde en stor insats och sökte efter pojken med flera patruller och en helikopter.

En dryg timme efter försvinnandet hittades pojken på en höjd.

– Efter ett fint samarbete mellan en helikopter och en hundförare så lyckades vi säkra pojken. Nu är han hemma hos sin familj, säger Martin Hallberg.

ANNONS

Polisen meddelar att pojken mår bra.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS