Förare smet efter krock – polisen sökte med hundar

På fredagseftermiddagen krockade en personbil och en större skåpbil på Östra Torpavägen i Östra Göteborg. Ena föraren smet från platsen och polisen sökte med flera patruller och hundar i området.

ANNONS
|

Vid 17-tiden på fredagen larmades räddningstjänsten till Östra Torpavägen där en personbil och en skåpbil hade kolliderat.

– Vi har stängt av hela i båda riktningar nu inledningsvis. Prognosen är att den kommer vara avstängd i 30 minuter, sa Maria Berntsson på räddningstjänsten Storgöteborg, strax efter att larmet inkommit.

Även polis och ambulans larmades till olyckan.

– Någon ska ha stuckit från en av bilarna, vi är där med flera enheter och har skickat dit en hundpatrull, sa polisens presstalesperson Christer Fuxborg.

”Kört vingligt”

Polisen har upprättat anmälan gällande grov vårdslöshet i trafik, smitning från trafikolycka och vållande till kroppsskada.

Enligt polisen klagade en person på smärtor i ryggen. Skadeläget är än så länge oklart.

ANNONS

– En personbil ska ha kört vingligt och blivit iakttagen redan innan själva krocken, säger Christer Fuxborg.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS