Erbjöd knark till poliser – greps

En man greps i natt efter att ha försökt sälja narkotika till civilklädda poliser på Andra Långgatan.

ANNONS

Det var vid 01-tiden under natten mot söndag som en man erbjöd narkotika till två personer på Andra Långgatan – utan att inse att de var civilklädda poliser.

– Kollegorna är där på Andra Långgatan, där kan ju vara lite stökigt ibland på helgerna. Då har vi även civila poliser ute för att kunna iaktta och komma lite närmare brotten, eller hur man nu ska uttrycka sig, säger Christer Fuxborg, presstalesperson vid polisen i region Väst.

Han fortsätter:

– Då har de här kollegorna blivit erbjudna att köpa någon form av narkotika från den här killen. När det går upp för honom att det är polisen lägger han benen på ryggen och försöker undkomma. Men de följer efter honom och fångar in honom ganska snabbt.

ANNONS

Mannen fick istället följa med till stationen för vidare utredning. Eftersom han dessutom visade sig bära kniv misstänks han nu för narkotikabrott och brott mot knivlagen.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS