En till sjukhus efter olycka på arbetsplats – föll ner från truck

En truckolycka har inträffat på en arbetsplats i Göteborg. Polis och ambulans larmades till platsen efter att en person fallit från en truck och slagit i huvudet. Den skadade har förts till sjukhus med ambulans.

ANNONS
|

Det var vid 18-tiden som polis fick larm om olyckan, som inträffade på en arbetsplats på Hisingen. Väl på plats stod det klart att personen som trillat ner från trucken hade skadat sig i huvudet, men var kontaktbar.

– Personen var vid medvetande och kunde prata, och fick därefter föras till sjukhus, säger polisens presstalesperson Hans-Jörgen Ostler.

Hur pass allvarliga skador det rör sig om är i nuläget oklart. Polisen har upprättat en anmälan om arbetsplatsolycka, och arbetar nu vidare med att klarlägga omständigheterna kring olyckan.

– Man skriver en anmälan och sen följer man upp skadeläget för den här personen. Initialt utreder man sen om det rör sig en arbetsplatsolycka som utgör brott. Det har man i nuläget inte fastställt, säger Hans-Jörgen Ostler.

ANNONS
comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS