En skadad efter ungdomsbråk

Flera poliser är på plats vid en ungdomsgård i Mölndal efter att bråk brutit ut. En person ska vara lindrigt skadad.
– Någon som skulle kunna vara gärningsman har lämnat platsen, säger Stefan Gustafsson, polisens presstalesperson i region Väst.

ANNONS
|

Vid klockan 20 på tisdagskvällen larmades polis till en ungdomsgård i Mölndal med anledning av ett bråk.

– Vi är på plats försöker att sammanfatta vad det är som har hänt, säger Stefan Gustafsson.

Enligt polisen ska en person ha fått en sårskada i pannan, denna ska dock inte vara i behov av ambulansvård.

En misstänkt gärningsman ska ha försvunnit från platsen, uppger polis. Även den personen uppges ha en mindre skada. Vid 22-tiden kunde Stefan Gustafsson sammanfatta polisens insats:

– Gärningsmannen ska ha haft framme en kniv och viftat med, men inte använt den. Så det kommer att resultera i en anmälan om olaga hot. Sen kommer det även att bli en misshandelsanmälan i och med att en person fick en mindre skada, säger han.

ANNONS

Enligt polisen ska det finnas fyra målsägande i ärendet och en gärningsman. Den misstänkte var vid 22-tiden inte påträffad.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS