En skadad efter stort slagsmål i centrala Göteborg

Polis fick larm om ett stort slagsmål vid Lilla Bommen. Uppemot 25 personer ska ha varit inblandade, men när polisen anlände hade nästan alla lämnat platsen.
– Vi hittade en person som var lindrigt skadad och fick plåstras om, säger Magnus Schildt, vakthavande befäl på polisen.

ANNONS
|

Det var strax efter klockan 23 på valborgskvällen som polis larmades om händelsen. Enligt larmet hade ett antal personer börjat slåss i Göteborg.

– Det gällde ett större bråk nere vid lilla bommen. Vi fick uppgifter om att det var ungefär 25 personer som bråkade, säger Magnus Schildt.

Polisen åkte ut till platsen, men då hade situationen förändrats. Kvar fanns bara en person som skadats i tumultet dessförinnan.

– Han plåstras om på plats, och sen upprättar vi en anmälan om misshandel.

Det finns i nuläget inga uppgifter om misstänkta i samband med våldsamheterna.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS