Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

En person påkörd – två ambulanser till platsen

En person har blivit påkörd av en bil i Mölnlycke. Enligt polisen ska föraren ha sparkat den påkörde i huvudet och sedan smitit från platsen. Ingen är ännu gripen.

Larmet om en trafikolycka i Mölnlycke kom klockan 21.27 på torsdagskvällen. Det ska röra sig om en person som har blivit påkörd av en bil och två ambulanser och polis larmades till platsen.

– Det var många vittnen på plats och det framgår att en person ska ha blivit påkörd och sedan sparkad i huvudet. Sedan drog bilen i väg i hög hastighet, berättar vakthavande befäl vid polisen.

Polisen hittade sedan bilen på en adress, men fordonet var då tomt. Polisen arbetar nu vidare för att hitta den misstänkte smitaren.

Skadeläget för den påkörda personen är ännu oklart, men polisen har inga uppgifter om att denne ska ha förts till sjukhus.

Under fredagsmorgonen har polisen inte särskilt mycket nytt att berätta.

– Vi har inga misstänka i nuläget. En anmälan om grov misshandel och försök till grov misshandel har upprättats. Jag har inga uppgifter om skadeläget, säger Fredrik Svedemyr, polisens presstalesperson i region Väst under fredagsmorgonen.

Vill du veta mer om hur GP arbetar med kvalitetsjournalistik? Läs våra etiska regler här.