En person misshandlad vid Grönsakstorget

En person ska enligt polisen ha blivit skuren med ett tillhygge vid Grönsakstorget i Göteborg under tisdagskvällen. Fyra till fem personer, som uppges vara inblandade i händelsen, flydde från platsen, men ingen har ännu gripits.

ANNONS
|

Strax efter klockan nio på tisdagskvällen fick polisen in ett larm om att en person ska ha blivit skuren av någon sorts tillhygge vid hållplatsen Grönsakstorget i Göteborg.

– Enligt uppgifter ska det vara en någon form av glas eller glasflaska, men det kan också vara något annat, säger polisens presstalesperson Fredrik Svedemyr.

Mellan fyra och fem personer uppges vara inblandade och ska efter händelsen ha flytt från platsen.

– Händelsen är inte avslutad än, vi fortsätter söka efter dem under natten, men i nuläget finns ingen gripen eller misstänkt, säger Fredrik Svedemyr.

Skadeläget för den drabbade är ännu oklart, mannen som är i 20-årsåldern fördes till sjukhus och ska vara vaken och talbar.

ANNONS
comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS