En man till sjukhus med ambulans efter rån

En man i 25-årsåldern är förd till sjukhus efter att ha blivit rånad i Mölndal. Mannen ska ha blivit slagen i huvudet bakifrån i samband med att han blev rånad. När han hittades utomhus under måndagsmorgonen blödde han från ansikte och huvud.

ANNONS
|

Vid klockan 06.30 på måndagsmorgonen larmades polis och ambulans till Broslätt i Mölndal där en inringare hittat en skadad man utomhus.

– Mannen blöder från ansikte och huvud och säger att han blivit rånad under natten. Han är förd med ambulans till sjukhus. Det är okänt var rånet inträffat, säger Anna Göransson, polisens presstalesperson i region Väst.

Enligt mannen ska han ha blivit slagen i huvudet bakifrån. I samband med överfallet ska han ha blivit berövad på sin mobiltelefon.

Rånet ska ha inträffat några timmar innan det att mannen hittades.

– Det är fortfarande lite oklart vad som inträffat. Mannen är som sagt förd till sjukhus. Han är vaken och talbar, men vi har inte hört honom ännu, säger Anna Göransson.

ANNONS

Texten uppdateras.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS