Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

 Bild: Fredrik Sandberg/TT
Bild: Fredrik Sandberg/TT

En man knivskuren i buken vid bensinstation

En man knivskars i buken vid 8.30-tiden på lördagsmorgonen vid en bensinstation vid Hjalmar Brantingsplatsen. Tre män har gripits misstänkta för mordförsök.

Det var vid 8.30-tiden på lördagsmorgonen som polisen larmades om att en man knivskurits vid en bensinstation vid Hjalmar Brantingsplatsen.

– Han har knivskurits i buken och det finns också uppgifter om att han ska ha skurits i en arm. Polis och ambulans kom till platsen och mannen är förd till sjukhus. Hans tillstånd är allvarligt men stabilt, säger Fredrik Svedemyr, presstalesperson vid region Väst.

Polisen har spärrat av platsen för teknisk undersökning.

Det fanns uppgifter och spår som pekade mot en lägenhet i närheten, där polisen har gripit två misstänkta personer som nu är förda till förhör. De gripna är misstänkta för mordförsök.

Det fanns uppgifter och spår som pekade mot en lägenhet i närheten, där polisen sedan grep två misstänkta personer. Dessa fördes därefter till förhör och misstänks för mordförsök.

– Det råder ännu mycket oklarhet vad som hänt vid platsen, patrullen har ännu inte avrapporterat, säger Fredrik Svedemyr.

Under lördagen har polisen gripit ytterligare en man för knivattacken på Hisingen. Samtliga tre är enligt polisen i 35- till 40-årsåldern, alla tre misstänkta för mordförsök.

Läget för den knivskurne är under lördagseftermiddagen fortfarande allvarligt men stabilt, enligt Fredrik Svedemyr, presstalesperson för polisens region Väst.

Vill du veta mer om hur GP arbetar med kvalitetsjournalistik? Läs våra etiska regler här.