En gripen efter bråk på buss

En man är gripen efter en misstänkt misshandel på en buss i Gamlestaden. Polisen larmades till platsen och blev då attackerade av mannen som även lyckades komma över en av polisernas batonger. Gärningsmannen har har skadat händerna medan den andra personen har mindre skador i ansiktet.

ANNONS
|

Larmet kom 15.33 och polis och ambulans körde till platsen, i närheten av hållplatsen Alekärrsgatan.

– Det är bråk på en buss där vi har ett ingripande, säger polisens presstalesperson Stefan Gustafsson.

Enligt hans uppgifter pågick det ”fullt slagsmål på platsen”.

När polisen kom fram till platsen blev de attackerade av en man. Han kom då över en av polisernas batonger. Kort därefter övermannades han och greps av polisen.

En man är skadad, men hur omfattande är ännu oklart. Han ska ha några mindre skador i ansiktet men enligt polisen har han inte velat få vård för sina skador. Den gripne mannen har skador på sina händer.

ANNONS

Enligt vittnesuppgifter har en person haft kniv under bråket, men den har inte använts.

Polisen utreder nu händelsen som misshandel, det kan även bli aktuellt med våldsamt motstånd alternativt försök till våld mot tjänsteman.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS