Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Följer
Mer nyheter – som prenumerant får du nu tillgång till alla våra nyhetssajter och e-tidningar. Som GP-läsare innebär det åtkomst till Göteborgs-Posten, Bohusläningen, Hallandsposten, Hallands Nyheter, Strömstads tidning och TTELA.

eGP redan klockan 22.00 – och senaste nytt på morgonen

Du som gillar att läsa eGP kan framöver ta del av innehållet i morgondagens tidning redan klockan 22.00. Om du vill läsa de allra senaste uppdateringarna går du in morgonen efter och hämtar tidningen på nytt. Framöver kan prenumeranter också ta del av mer kvalitetsjournalistik.

GP arbetar ständigt med att förbättra tidningen för våra läsare. Samtidigt som vi satsar rejält på innehållet och anställer fler journalister ser vi också kontinuerligt över hur läsarna vill ta del av innehållet. Flera läsare av eGP har önskat kunna ta del av morgondagens e-tidning tidigare. Därför har vi lanserat möjligheten att läsa den redan klockan 22.00 samma kväll den produceras. Men vi stannar inte där. För att få med de senaste nyhetshändelserna och sportresultaten fortsätter vi att förbättra eGP till en senare upplaga, som finns färdig att ladda hem i god tid före frukost.

Uppdaterad upplaga på morgonen

Det är viktigt för oss att läsarna ska kunna ta del av vårt innehåll de tider och i de kanaler som passar dem bäst. Med förändringen av eGP i två upplagor, en tidig klockan 22.00 samt en uppdaterad morgonen efter, är förhoppningen att ni läsare blir än mer nöjda med er tidning.

– E-tidningen har blivit en av våra starkast växande prenumerationsformer. Vi ser att våra läsare uppskattar tidningen samtidigt som tillgängligheten med eGP är större än med den klassiska papperstidningen. Därför är det väldigt glädjande att vi nu kan införa den här förbättringen för våra läsare som nu får ett större tidsfönster att läsa tidningen digitalt, säger Christofer Ahlqvist, chefredaktör på Göteborgs-Posten.

Förutom eGP i två upplagor kan ni läsare framöver ta del av mer kvalitetsjournalistik. Som prenumerant får du även tillgång till ytterligare fem e-tidningar: Bohusläningen, Hallandsposten, Hallands Nyheter, Strömstads Tidning och TTELA. Detta gäller också nyhetssajterna.

Vill du veta mer om hur GP arbetar med kvalitetsjournalistik? Läs våra etiska regler här.