E6 stängdes av efter olycka mellan lastbil och personbil

En lastbil och en personbil var under måndagskvällen inblandade i en trafikolycka på E6 vid Liseberg. Vägen stängdes initialt av, men ingen av de inblandade personerna ska ha kommit till skada.

ANNONS
|

Strax efter klockan 18 på måndagskvällen larmades polis, ambulans och räddningstjänst till en trafikolycka på E6 vid Lisebergsmotet i Göteborg.

Olyckan bestod av en lastbil och en personbil som kolliderat i norrgående riktning i samband med ett filbyte, och trafikpåverkan på platsen var till en början stor.

– Vägen är avstängd i väntan på bärgning, sa Kalle Kivistö, larm- och ledningsoperatör vid räddningstjänsten Storgöteborg, vid 18.30.

Två personer var inblandade i olyckan, men ingen av dem ska ha kommit till skada.

– Det har inte hänt någonting mer än att en av förarna har fått ordningsbot för oaktsamt körfältsbyte, säger polisens presstalesperson Stefan Gustafsson.

ANNONS
comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS