E45 stängdes av efter krock

Två bilar krockade under fredagseftermiddagen i höjd med Älvängen. En bil ska ha hamnat i diket efter krocken. Räddningstjänsten fick stänga av vägen i norrgående riktning.

ANNONS
|

Strax efter klockan halv sex ska två bilar ha krockat på E45 i höjd med Älvängen i Ale kommun. Räddningstjänsten i Storgöteborg åkte till platsen och hittade på platsen en av bilarna som hamnade i diket.

– Vi har åkt dit med fyra fordon och även polis och ambulans är på väg, säger Niclas Fogelquist, inre befäl vid räddningstjänsten i Storgöteborg.

Men enligt räddningstjänsten ska det inte vara någon som har skadats i samband med händelsen.

– Alla har kommit ur sina bilar och det verkar inte vara några skadade, säger Niclas Fogelquist

Vägen har fått stängas av i norrgående riktning medan man får undan bilarna på vägen. Men vid 17:45 berättar Niclas Fogelquist att vägen förmodligen kommer att öppnas inom kort.

ANNONS

Halv sju kunde trafiken gå som vanligt igen.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS