Bilden är tagen vid ett tidigare tillfälle på Bananpiren, då Statement Festival ägde rum.
Bilden är tagen vid ett tidigare tillfälle på Bananpiren, då Statement Festival ägde rum. Bild: Frida Winter/TT

DJ:n Paul Kalkbrenner ställer in sin Göteborgskonsert

Den tyske musikproducenten och DJ:n Paul Kalkbrenner ställer in sin konsert i Göteborg den 3 december.

ANNONS
|

På onsdagskvällen kom den stora besvikelsen för alla techno- och Paul Kalkbrennerfans. Till följd av de nya covid-restriktionerna, är konserten som skulle ägt rum på fredag inställd. Spelningen skulle ha varit på Bananpiren, men nu har arrangören till konserten valt att ställa in evenemanget.

De som driver Bananpiren poängterar dock att de har öppet för alla som vill hyra lokaler där och att de försöker komma i gång efter pandemin.

Paul Kalkbrenners konsert var helt slutsåld och enligt en besökare som skulle dit var konserten ”helt klart efterlängtad.”

Evenemangsbolaget Eventim uppger att alla biljetter återbetalas automatiskt, men att man också kan välja att använda biljetterna till Paul Kalkbrenners spelning i Stockholm i morgon, den 2 december, eller i Köpenhamn på lördag, den 4 december.

ANNONS
comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS