Cyklist påkörd av spårvagn i centrala Göteborg

En cyklist fick föras till sjukhus med ambulans efter att ha blivit påkörd av en spårvagn i Nya Allén i centrala Göteborg på torsdagskvällen. Det är okänt hur svåra skador cyklisten fick.

ANNONS
|

Larmet om olyckan kom vid 21.40 på torsdagen. Ambulans och polis skickades till olycksplatsen på spårvagnssträckan mellan Hagakyrkan och Järntorget i centrala Göteborg.

– Vi har varit på plats, men vi har lämnat nu och händelserapporten är avslutad. Rättsläget är oklart, men vi har hört en del vittnen på plats, säger Jon Franzén, vakthavande befäl vid polisen.

SOS Alarm bekräftar att en person fick föras till sjukhus med ambulans efter olyckan. Det är oklart hur svårt skadad personen var.

Det finns i nuläget ingen upprättad polisrapport om misstänkt brott i samband med olyckan.

Under räddningsarbetet fick flera spårvagnar ledas om, men vid 22-tiden på kvällen kunde spårvagnstrafiken släppas på som vanligt igen, enligt Västtrafiks störningsjour.

ANNONS

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS