Cyklist påkörd av bil – en person förd till sjukhus

En person på cykel blev påkörd av en personbil på tisdagseftermiddagen. Räddningstjänst, polis och ambulans ryckte ut till Nya Varvet, och en person fördes med ambulans till sjukhus.

ANNONS
|

Det var klockan 16.38 på tisdagseftermiddagen som ett larm om en påkörd person inkom från SOS Alarm. Olyckan ska ha inträffat på Örloggsgatan i närheten av Nya Varvet.

– Vi är framme med två enheter. Det är en cyklist som blivit påkörd av en personbil, säger Mikael Lindgren, larm- och ledningsoperatör vid räddningstjänsten Storgöteborg, strax efter att larmet inkom.

Polis och två ambulanser ryckte också ut till platsen. Räddningstjänsten hjälpte till att bistå ambulanspersonalen på plats.

Vid 17.19 lämnade räddningstjänsten. Enligt uppgift från SOS Alarm har en person förts med ambulans till sjukhus. Det rör sig om en man i 35-årsåldern som är lindrigt skadad, uppger Sahlgrenskas presstjänst.

ANNONS

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS