Butiksrån i centrala Göteborg

Tidigt på söndagsmorgonen fick polisen larm om ett butiksrån mot 7-eleven vid Linnégatan i Göteborg. En person ska under hot om våld tilltvingat sig kontanter från kassan.

ANNONS
|

Det var vid 05:14 som polisen fick samtal om ett butiksrån på 7-eleven vid Linnégatan i Göteborg. Det var efter att personalen tryckt på en larmknapp som väktare hade lyckats larma.

– Det är en man som kommit in i butiken och under någon form av hot tvingar med sig en okänd summa pengar från kassan, säger Thomas Fuxborg, polisens presstalesperson i region Väst.

Mannen ska inte ha haft något tillhygge men fångas på en övervakningskameran. Efter rånet ses han försvinna bort från platsen på cykel bort mot Nordhemsgatan.

Polisen kommer nu ta kamerabilderna i beslag och gå igenom materialet. Under dagen kommer också personal och eventuella vittnen höras.

ANNONS

– Det har ju varit flera personrån och butiksrån den senaste veckan, vi ska titta på om det kan finnas ett samband. Spårningen på utsidan är klar, sen har vi en speciell rångrupp som får ta tag i det här för att se om det är någon de känner igen, säger Thomas Fuxborg.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS