Buss i olycka vid Volvo

En buss och en bil krockade vid Volvos fabrik i Torslanda i samband med skiftbytet. Enligt Västtrafik innebär det stor trafikpåverkan.

ANNONS
|

Larmet kom strax innan klockan fyra på torsdagseftermiddagen.

– Det rör sig om en sidokollision. Ambulans och räddningstjänst har skickats dit, säger Ola Nilsson, teamledare på SOS Alarm.

Ingen person har förts till sjukhus. Räddningstjänsten fick stanna kvar och sanera vägbanan.

– Bussarna kommer inte kunna stanna vid hållplatsen "Volvo Torslanda RA". Närmsta hållplats för bussarna är "Torslanda PVH". Vi vet inte hur länge detta kommer att pågå, säger Paula Reyes, störningskoordinator på Västtrafik.

Vid halvfemtiden var olyckan uppklarad.

– Det finns ingen misstanke om brott och vi har lämnat platsen. Det finns inte heller några uppgifter om personskador, säger Stefan Gustafsson, polisens presstalesperson i väst.

ANNONS

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS