Brand i flerfamiljshus i Kortedala

På torsdagsförmiddagen började det brinna i ett källarutrymme i ett flerfamiljshus i Kortedala. Både polis, ambulans och räddningstjänsten var på plats.

ANNONS
|

Strax före 11 på torsdagen fick räddningstjänsten ett larm om brand i ett flerbostadshus i Kortedala. När de kom till platsen såg de att det kom rök från en källare.

– Det verkar som att vi har fått kontroll på branden nu. Det brinner i något utrymme där, säger Björn Wärnström, på räddningstjänsten i Storgöteborgs larm- och ledningscentral, strax efter 11.

Både räddningstjänst, ambulans och polis var på plats. Enligt polisen har några personer andats in rök och kontrollerades på plats av sjukvårdspersonal, men det ska inte vara några andra skadade.

Efter 11.20 meddelade polisen att branden var släckt.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS