Bråk mellan grupperingar i Angered

Under torsdagskvällen ska det ha uppstått något slags bråk mellan två grupperingar utanför Blå stället i Angered. Men exakt vad som har skett på platsen är oklart.
– Om de slogs vet jag inte, men det var något form av bråk, säger Peter Adlersson vid polisen.

ANNONS
|

Det var vid 18-tiden som polisen larmades till Blå stället i Angered med anledning av någon slags konfrontation som uppstått mellan två grupperingar.

– Det var kanske ett 30-tal personer på plats, men alla kanske inte bråkade, säger Peter Adlersson, polisens presstalesperson i Region Väst.

Polisen ryckte ut med flera patruller. I efterhand har polisen inte ta reda på exakt vad som har skett på platsen är oklart.

– Det var två grupperingar som var i luven på varandra. Vi fick åka dit och gå emellan. Sedan skingrades det och just nu är det lugnt på platsen. Det är tomt på folk, säger Peter Adlersson.

ANNONS

Det ska ha rört sig om personer i 20-årsåldern, enligt polisen. Tre personer har omhändertagits av polisen för att ha stört den allmänna ordningen.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS