Blodig man hittad - förd till sjukhus

En man har hittats svårt knivskuren i Mölndal och förts till sjukhus. Polisen misstänker nu att det rör sig om ett mordförsök. - Händelsen har utspelat sig utanför en restaurang i Mölndal, säger Andreas Bengtsson, befäl vid polisens ledningscentral i Region Väst.

ANNONS
|

Det var strax efter 21-tiden som en man i 30-årsåldern hittades svårt knivskuren utanför en restaurang i Mölndal. Ambulans larmades kort efter händelsen till platsen, och efter det nådde uppgiften gällande ett knivdåd polisen.

30-åringenfördes till sjukhus i ambulans, men det var oklartvilka skador han har mottagit.

- Vi har inte mer detaljer gällande omständigheterna vid dådet,säger Andreas Bengtsson, befäl vid polisens ledningscentral i Region Väst.

En man och en kvinna vid en närliggande spårvagnshållplats har pekats ut som vittnen till händelsen. De har tagits med in till förhör.

- De befann sig på platsen vid dådet. De är medtagna som vittnen, konstaterar Andreas Bengtsson.

ANNONS

Ingen misstänkt för dådet

En hundpatrull har sökt av det närliggande området och funnit en kniv som man nu tror kan ha använts i samband med mordförsöket.

- Hundpatrullen söker i området, men hur långt de har kommit i sitt sökande och om spåret tog slut vid kniven vet jag inte, säger Bengtsson.

Brottsplatsen har spärrats av och nu inväntar man en teknisk undersökning. Händelsen rubriceras som mord- alternativt dråpförsök, men i nuläget finns ingen misstänkt för knivdådet.

ANNONS