Rammsteins sångare Till Lindemann,på Bråvallafestivalen 2013.
Rammsteins sångare Till Lindemann,på Bråvallafestivalen 2013. Bild: Claudio Bresciani / TT

Biljetterna till Rammstein sålde slut direkt

Klockan elva på fredagen släpptes biljetterna till Rammstein på Ullevi nästa sommar. En timme senare var de slut.

ANNONS
|

Den 31 juli 2020 ställer sig de tyska industrimetallarna Rammstein på Ullevis scen för första gången. Och de är efterlängtade, vilket fredagens biljettförsäljning vittnade om. Det dröjde bara en timme innan konserten var slutsåld.

Niklas Westergren, marknadschef hos arrangörerna FKP Scorpio säger till Göteborgdirekt att man till Ullevispelningen sålt många biljetter ute i Europa.

LÄS MER:Recension: Rammstein "Untitled"

Han rekommenderar de som inte fick tag på någon biljett att avvakta.

– Vi brukar alltid avråda från att köpa biljetter på andrahandsmarknaden. Våran förhoppning är att kunna släppa några biljetter till längre fram men det är inget som är helt säkert ännu, säger Niklas Westergren till tidningen.

ANNONS

Rammstein släppte i maj sitt första studioalbum på tio år, som de valde att inte ge någon albumtitel och går under "Untitled". Redan i augusti spelar de på Stockholms stadion. Även den spelningen är slutsåld.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS