Bil voltade på väg 40

En bil voltade på väg 40 i höjd med Rävlanda strax efter klocka 11.30. Räddningstjänsten spärrade av vägen i riktning mot Göteborg under en längre tid. Ambulans och polis deltog i räddningsarbetet.

ANNONS
|

Larmet om att en bil voltat på riksväg i höjd med Rävlanda inkom strax efter klockan 11.30 på torsdagsförmiddagen. Räddningstjänsten var på plats med tre enheter och hade spärrat av vägen i riktning mot Göteborg.

Både ambulans och polis larmades till olyckan.

– En person är kvar i bilen men ska inte sitta fastklämd. Vi håller nu på att titta på om vi ska ta ut personen ur bilen eller vänta på ambulansen, säger Mats Gränsmark, larm och ledningsoperatör vid räddningstjänsten i Storgöteborg.

En person fördes med ambulans till sjukhus, personens skador är okända.

Föraren är misstänkt för vårdslöshet i trafik, polisen skriver anmälan om det.

ANNONS

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS