Bil och spårvagn har krockat vid Korsvägen

En spårvagn har krockat med en personbil vid Korsvägen i centrala Göteborg. Räddningstjänsten har skickat enheter från både Gårda och Mölndal till platsen. Personbilsföraren är förd till sjukhus med ambulans.

ANNONS
|

Larmet kom in klockan 14.35.

– Det är en kollision mellan bil och spårvagn vid Korsvägen. Vi har skickat dit enheter från Gårda och Mölndal och har precis anlänt till platsen, säger larm- och ledningsoperatören vid räddningstjänsten i Storgöteborg.

Enligt Västtrafiks störningsjour ska det vara rörigt i trafiken för tillfället.

– Det är ganska stökigt, säger Camilla Kaneflo vid störningsjouren.

Trafiken stod stilla ett bra tag i spårvagnsnätet ut mot Mölndal, men kunde senare dra igång med en del förseningar. Linjerna 2, 4, 6 och 8 var linjerna som påverkades.

Bärgare har bärgat den skadade personbilen och föraren är förd till sjukhus i ambulans. Skadeläget anses enligt polisen vara stabilt.

ANNONS

Föraren misstänks också för vårdslöshet i trafik.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS