Bil körde mot färdriktningen – orsakade olycka i Rödbo

En personbil körde i diket efter att ha väjt för en bil som kört mot färdriktningen i Rödbo. Polisen lyckades få stopp på den senare – som har visat sig vara avställd. Föraren ska enligt polisen sakna körkort och vara ”uppenbart påverkad”.

ANNONS
|

Vid 13-tiden slog SOS larm till polisen om att en bil körde mot färdriktningen på Ellesbovägen på norra Hisingen. Bland annat ska en personbil ha tvingats ner i diket efter att ha väjt för bilen.

– Det verkar inte ha varit några personskador för de som fick väja. De ser ut att ha klarat sig, säger Stefan Gustafsson, polisens presstalesperson i region Väst.

Bilen ska senare ha stannat och enligt vittnesuppgifter ska två män ha klivit ut och lastat ut bland annat en båtmotor. En ensam polis var snabbt på plats för att kontrollera männen och fick då stöttning av polisens helikopter som landade på platsen. Helikoptern ska innan den landade ha fångat händelseförloppet på film.

ANNONS

Misstänks för flera brott

Vid 14.30 arbetade polisen fortfarande med att kontrollera bilen som männen färdades i.

– Det fanns väldigt mycket saker i bilen och vi håller på med att kolla upp om det är stöldgods.

I nuläget finns inga uppgifter på att det skulle röra sig om stöldgods. Föraren misstänks för grovt drograttfylleri och grov olovlig körning.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS