Bil körde av vägen och voltade

En personbil körde av vägen och voltade strax efter klockan fem på måndagen längsmed riksväg 40 i höjd med Bollebygd. Två personer ska ha befunnit sig i bilen, skadeläget är ännu oklart.
– Bilen hamnade på taket på grund av det hala väglaget. Vi har en besvärlig trafiksituation just nu, säger Bo Sandström, inre befäl på räddningstjänsten Södra Älvsborg.

ANNONS
|

Vid femtiden på måndagen körde en personbil av vägen i höjd med Bollebygd på riksväg 40 i riktning mot Göteborg.

Enligt SOS ska två personer befunnit sig i bilen men ska enligt polisens uppgifter möjligen kunnat ta sig ut ur den.

Både räddningstjänst, ambulans och polis larmades till platsen och vägen spärrades av i samband med räddningsarbetet.

– Bilen hamnade på taket på grund av det hala väglaget, men ingen person ska ha blivit fastklämd, säger Bo Sandström, inre befäl vid räddningstjänsten i Södra Älvsborg.

Halt ute på vägarna

Vid 18-tiden kunde trafiken åter släppas på då räddningsarbetet avslutades. Men halkan och väderleken ställer fortsatt till det i trafiken.

ANNONS

– Vi har en besvärlig trafiksituation just nu i Sjuhärad. Ska man ut i trafiken får man tänka på att hålla avstånd till framförvarande och räkna med långa bromssträckor, säger Bo Sandström.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS