Bil i krock med spårvagn

Spårvagnstrafiken mellan Göteborg och Mölndal stängdes under tisdagseftermiddagen på grund av en krock mellan en bil och en spårvagn.

ANNONS
|

Olyckan gjorde att linje 2 och 4 just nu inte kör mellan Mölndals centrum och Lana. Enligt Västtrafik planerades trafiken att ersättas med bussar.

– Prognosen är att stoppet kommer pågå i en halvtimme, men det här har precis inträffat så i nuläget vet vi inte så mycket, berättade Jill Hasselqvist vid Västtrafiks störningsjour vid 13.40.

Själv olyckan ska ha inträffat längs Göteborgsvägen i höjd med Mölndals sjukhus. Spårvagnstrafiken kör nu återigen enligt normalt schema efter att stoppet klarats upp.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS