Bil flydde från polis – pådrag i Partille

Under natten mot söndagen har det pågått en polisinsats i Partille. Detta sedan man sökt efter en misstänkt rattfyllerist som flytt från polis.

ANNONS

Det var strax efter midnatt som en polispatrull fick upp intresset för en personbil i Partille.

– Det var på sättet som bilen framfördes som gjorde att man ville kontrollera föraren. Man misstänkte att denna kunde vara påverkad av något, säger Peter Nordengard, vakthavande befäl vid polis i region Väst.

Men att prata med ordningsmakten hade föraren inget intresse av. I stället valde denna att fly med polisen hack i häl. Färden slutade vid området kring Björndammen i Partille där bilen övergavs.

– Vi hade omringat bilen ganska bra så de valde att fly till fots. Vi letar efter ett antal personer, hur många det är vågar jag inte svara på. Men vi har en pågående insats i området och kontrollerar personer som finns där, säger Peter Nordengard strax innan klockan ett på natten.

ANNONS

Vid den tidpunkten var ingen ännu gripen.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS