Beväpnade gärningsmän rånade frisörsalong

En frisörsalong i Göteborg har blivit rånad av tre beväpnade gärningspersoner. Enligt polisen har förövarna fått med sig en kassalåda och en del produkter. Nu söker polisen efter de misstänkta rånarna med helikopter.

ANNONS
|

Polisen fick in ett larm om ett beväpnat rån mot en frisörsalong på torsdagskvällen klockan 19.56.

Enligt innehavaren har flera gärningspersoner kommit in i salongen i centrala Göteborg.

– Det är tre gärningspersoner med ett pistolliknande föremål som enligt uppgift har tagit med sig en kassalåda och en del produkter, säger polisens presstalesperson Fredrik Svedemyr.

Det är ännu oklart hur mycket pengar de misstänkta rånarna har kommit över.

Kan ha lämnat i mörk bil

De ska sedan eventuellt ha lämnat platsen i en mörk bil och kört i riktning mot Hisingen, men enligt polisen är detta inte bekräftat.

– Det larmas dit flera polisenheter och även helikoptern har gått upp med anledning av detta, säger Fredrik Svedemyr.

ANNONS

Platsen spärras av och polisen kommer genomföra dörrknackning i området och hålla förhör.

Personalen i salongen ska inte vara fysiskt skadad.

– Det är inga fysiska skador men man är chockad, vilket man kan förstå. Det är en fruktansvärd händelse att råka ut för, säger Fredrik Svedemyr.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS