90-årig man knivskuren i sin bostad – kvinna gripen

Vid tiotiden på söndagen larmades polisen till en bostad i Falköping efter att en man blivit knivskuren i sin bostad. En kvinna grips på plats och är nu misstänkt för försök till mord.

ANNONS
|

Larmet kom in till polisen under söndagsförmiddagen om att en man i 90-årsåldern blivit knivskuren i sin bostad i centrala Falköping. När polisen kommer till platsen anträffas en skadad äldre man och även en kvinna som senare grips.

– Hon är nu misstänkt för försök till mord. Båda personerna är nu förda till sjukhus med oklart skadeläge, säger Jenny Widén, polisens presstalesperson i region Väst.

Bostaden spärrades av och tekniker arbetade på platsen.

– Under dagen ska vi även höra eventuella vittnen till händelsen. Vilket motiv som låg bakom kan jag inte uttala mig om, det får utredningen visa men det fanns en relation mellan personerna, säger Jenny Widén.

ANNONS
comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS