12-åring död efter olycka

En 12-årig pojke har dött efter en olycka i norra Göteborg sent igår kväll. Polisen har inlett en förundersökning om vållande till annans död, men det finns ingen misstänkt.
– Han har hamnat i kläm under ett fordon, säger Göran Carlbom, vakthavande befäl vid polisen.

ANNONS
|

Polisen larmades om olyckan strax efter klockan halv ett natten till tisdagen. En pojke hade då hittats klämd under en bil i Gunnilse i norra Göteborg.

– Han har hamnat i kläm under ett fordon som kommit i rullning. Händelseförloppet har vi ingen klar bild av ännu utan vi hoppas kunna bringa klarhet i det, säger Göran Carlbom, vakthavande befäl vid polisen region Väst.

Pojken fördes till sjukhus men avled under natten av sina skador. Anhöriga har underrättats.

Olyckan ska ha skett på en mindre väg i ett bostadsområde.

Finns ingen misstänkt

Polisen tror inte att någon person ska ha befunnit sig i bilen när olyckan inträffade.

ANNONS

– Nej det tror vi inte, utan fordonet har kommit i rullning på något sätt. Han verkar ha varit där själv, säger Göran Carlbom.

Det finns ingen misstanke om brott, men polisen har inlett en förundersökning om vållande till annans död för att kunna utreda olyckan. I nuläget finns det ingen misstänkt.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS