Åtta personer misshandlade man i Kungsladugård

Tre personer har gripits under natten till lördagen misstänkta för en grov misshandel i Kungsladugård. Offret uppger att åtta personer – både kvinnor och män – ska ha slagit och sparkat honom.

ANNONS
|

Strax innan midnatt natten till lördagen får polisen larm om en misshandel. Inringaren uppger att han är skadad efter att ha blivit misshandlad av åtta personer, både kvinnor och män, vid Älvsborgsgatan. Misshandeln ska bland annat ha bestått av sparkar, och det finns i nuläget inga uppgifter om att tillhygge använts, enligt Stefan Gustafsson, polisens presstalesperson í Region Väst.

Polisen åker dit och ska då ha kontrollerat flera personer som pekas ut som delaktiga i misshandeln.

– Som jag tolkar avrapporteringen har personerna pekats ut av målsäganden som ska ha varit på platsen med sin flickvän, säger Stefan Gustafsson.

ANNONS

Tre har nu gripits, misstänkta för grov misshandel. Enligt polisen kan rubriceringen komma att ändras till personrån.

– De gripna är alla män som jag har förstått det, säger Gustafsson.

Offret för misshandeln har körts till Sahlgrenska sjukhuset för kontroll. Det är inte känt hur allvarliga hans skador är, men det finns inga uppgifter om att ambulans ska ha behövts vid händelsen.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS